I denne Europa Cup har fans over hele verden ondt af en spiller. Han er Luka Modrić, en veteran fra det kroatiske hold. Han løber altid desperat i spillet, men det er svært at vinde en kamp. I den tredje kamp vandt Luka Modrić kampens bedste spiller, og da han hentede den personlige ærestrofæ, var hans øjne fulde af spor af tårer.

Denne europacup er meget sandsynligt sidste gang, Luka Modrić tager en Fodboldtrøjer Børn på for at kæmpe. Hans alder er svær at understøtte ankomsten af ​​de næste fire år. I det 54. minut af kampen tog Luka Modrić endelig den Kroatien EM 2024 trøjer på og scorede et mål. Dette mål slog også rekord i Europa Cuppen og blev det ældste mål. Det var oprindeligt troet, at det kroatiske hold ville have en sejrskamp, ​​men det var uventet, at de otte minutters pausetid endnu en gang ødelagde holdets drøm om at rykke op.

Efter at have scoret i overtiden fik det italienske hold udlignet. Så går det kroatiske hold videre til knockout-runden i ekstrakampen, og Luka Modrić og trænerne er direkte mentalt kollapsede. Kroatiens gyldne generation af spillere har støttet landsholdet i lang tid, og der er ingen fremragende unge spillere til at erstatte dem. På ti år har Kroatien skabt strålende resultater i to verdensmesterskaber, og disse gamle spillere må måske sige farvel til deres karriere. Da Kroatien kæmpede med de otte minutters pausetid, vidste flere fans faktisk, at det ville blive svært for disse to hold at blive hovedpersonerne i denne Europa Cup. Med styrken fra Kroatien og Italien vil de blive elimineret før eller siden, bare på forskellige tidspunkter.